Ett spännande museum för hela familjen, endast 15 minuter från Varberg!

Smakfull fika och minnen att köpa med hem

Njut av en god fika innan hemfärd

Vårt mysiga café har vi inrett med gamla möbler och ting och liksom museet är det fullt av små överraskningar. Här serveras hembakt fika och mumsiga frallor och på sommaren går våffeljärnen varma. Förutom vår ordinarie meny finns det allt som oftast gästspelande fika beroende på säsong och råvaror.

Slå dig ner och koppla av med en tidning eller en bok. Vi har tidningar om trä och träbearbetning, skog, villatidningar, design, arkitektur, hemslöjd, nostalgitidningar (ex. bilar, gengas och ångmaskiner), heminredning m m. Dessutom finns det böcker om trä och träbearbetning, skog, timring, äldre tider, människor i gamla tider, arkitektur från sekelskiftet, äldre skrifter om byggteknik m.m.

Köp med ett fint minne

I vår butik kan du köpa med ett minne från ditt besök eller kanske fynda en present till någon du tycker om. Här finns allt från souvenirer till godis och heminredning. I butiken hittar du också trä- och designtidningar samt broschyrer till andra besöksmål och aktivteter i Varberg och Derome med omnejd.

Vi tillverkar även en del produkter själva och kan utföra specialtillverkningar om du söker något mer specifikt. Hör av dig till oss för mer information om detta.